Bland Bolltistel och Franska Blåmunkar

Bland Bolltistel och Franska Blåmunkar

En källa till glädje

Det här är en blogg som kommer att handla om lite av varje men det blir mycket trädgård så klart. Jag kommer också att berätta om med- och motgångar och om det till största delen glädjefyllda arbetet jag har.

Nedräkning, dagar kvar till våren

Vinter

Blommig fredagPosted by Storsjöcamping Fri, February 11, 2011 09:34:49

Dagens tema i "Blommig fredag" är vinter. Fler bloggar i temat hittar du här .

När jag funderade över temat i morse så kände jag, att efter senaste dygnets snöfall saknar jag nästan ord och allt jag kan tänka på är snö, mängder med snö! Vinter för mig är något som är alltför långt, vitt och kallt. Vi har ytterligare en riktig vintermånad framför oss häruppe och det känns ganska tungt.

Men det har ju slutat snöa och solen tittar upp över grantopparna. Allt det vita blir bedövande vackert och gnistrande i solskenet. Jag tänker på förra veckans tema "kontraster" och skillnaden mellan en solig och en mulen/snöig vinterdag är enorm. Jag blir genast på bättre humör och lite mer vänligt inställd till vintern när solen skiner.

Den här bilden är tagen i Ångermanland en lika fin dag som denna. Jag gillar årstider och vill absolut ha en riktig vinter med mycket snö. Men det hade varit skönt om vintern var lite kortare, en par månader räcker för mig.

Ha en bra helg och passa på att vara ute i solen!

  • Comments(7)//blogg.storsjocamping.se/#post4