Bland Bolltistel och Franska Blåmunkar

Bland Bolltistel och Franska Blåmunkar

En källa till glädje

Det här är en blogg som kommer att handla om lite av varje men det blir mycket trädgård så klart. Jag kommer också att berätta om med- och motgångar och om det till största delen glädjefyllda arbetet jag har.

Nedräkning, dagar kvar till våren

Fantasifull

Blommig fredagPosted by Storsjöcamping Fri, February 18, 2011 09:44:15

Nu är det Blommig fredag igen och temat är "Fantasifull". Du kommer att hitta fler fantasifulla blogginlägg här .

Tänker på hur min egen trädgård ser ut därute under snön, tittar på bilder och; Hjälp! Har jag ingen fantasi då jag inte åstadkommit nånting som är fantasifullt? Oh, man skulle vara lite som barnen tänker jag. De har massor med fantasi.

Men visst har vi vuxna fantasin kvar. Enda skillnaden är kanske att barn uttrycker fantasi på ett sätt och vi vuxna på ett annat. Hur skulle vi annars kunna skapa våra inre bilder och förställningar. Men man borde nog slappna av och lita mer på fantasin istället för att satsa så mycket på förnuftet.

Men jag får i alla fall leta bilder utanför min trädgård för att hitta nåt verkligt fantasifullt. Jag har många bra bilder på det temat från trädgårdsmässor genom åren. Här kommer en bild som är från, Nordiska Trädgårdar 2005, som ger mig huvudbry och frågetecken. Badmintonbollar, klädnypor och gummihandskar som blommor i rabatten?? Furnuftet sa mig att detta var gräsligt men ändå hade jag flera bilder av de här rabatterna med mig hem.

Like it or not? I fantasins värld är allt möjligt eller....

Ha en fin helg!

  • Comments(14)//blogg.storsjocamping.se/#post5