Bland Bolltistel och Franska Blåmunkar

Bland Bolltistel och Franska Blåmunkar

En källa till glädje

Det här är en blogg som kommer att handla om lite av varje men det blir mycket trädgård så klart. Jag kommer också att berätta om med- och motgångar och om det till största delen glädjefyllda arbetet jag har.

Nedräkning, dagar kvar till våren

Feeling blue

Blommig fredagPosted by Storsjöcamping Fri, March 11, 2011 10:03:54

Temat i blommig fredag idag är "Feeling Blue". Fler bloggar i ämnet hittar du här i Katarinas blogg

När jag såg vilket tema det var den här veckan kom jag genast att tänka på den här bilden. Den ger mig nån sorts blue feeling trots att där inte finns något blått. Det är inte en av mina bättre bilder men jag gillar den.

Känslan är lite vemodig, vacker och romantisk. När jag tar den här bilden vet jag att sommaren snart är slut. Dahliorna kommer att frysa och förvandlas till svart slem och en lång höst och vinter väntar.

Jag gillar ju blå blommor och vill ha så mycket blått som möjligt i mina rabatter. Italiensk oxtunga planterade jag i min trädgård för några år sedan och wooow!! Den blev högre än mig, väldigt omfångsrik och blommar riktigt blått! Den gillar både jag och fjärilarna.

Nästa bild är "feeling blue" i dubbel bemärkelse. Det blå havet och himlen, Gotland syns inte mer och jag känner saknad eftersom jag gärna stannat lite längre.

Men tiden går och snart är jag tillbaka där....och stannar lite längre den här gången.

Ha en riktigt bra helg!

  • Comments(6)//blogg.storsjocamping.se/#post8