Bland Bolltistel och Franska Blåmunkar

Bland Bolltistel och Franska Blåmunkar

En källa till glädje

Det här är en blogg som kommer att handla om lite av varje men det blir mycket trädgård så klart. Jag kommer också att berätta om med- och motgångar och om det till största delen glädjefyllda arbetet jag har.

Nedräkning, dagar kvar till våren

Kalasväder

Smått och gottPosted by Storsjöcamping Sun, June 12, 2011 19:16:13

Nu är den korta Pingsthelgen över. Jag tycker det är tråkigt att annandag Pingst plockades bort. Det har i alla fall varit kanonväder med drygt 30 grader i skuggan.

Här på campingen var det födelsedagskalas igår. Mina faster kom upp från Stockholm för att fira sin födelsedag hos oss. Trevligt! Vi hade gjort riktigt fint på logen. Ljusgröna dukar på borden och lite fina blommor.

Innan middagen samlades alla för välkomstdrink och småprat i det gröna. På nästa bild ser man tydligt att ingen vill vara i solen.

Eftersom det var så varmt sköts middagen upp till kl 20:00. Kocken Janne var grillmästare och gjorde ett bra jobb! Lillasyster är först ut med tallriken :o).

Alla fick sin mat till slut och stämmningen är god. Efter middagen var det ostbricka och därefter tårta och kaffe.

Jag tror att alla hade en trevlig kväll.

  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Inga Bodén Fri, June 17, 2011 21:53:57

Inte trodde jag att man kunde baka födelsedagstårta och göra fransk potatissallad på en camping men tro det eller ej det gick alldeles utmärkt. Vi har haft en fantastisk pingsthelg och fest på Ylvas, min brorsdotter, och Jannes camping med släkt och goda vänner från Helsingborg i söder till Sollefteå i norr. Bland blommande syrener och strålande sol, en badtemperatur på 22 grader och en god middag på logen i glada vänners lag vad kan man mer önska sig. Tack Ylva och Janne från Inga och Roland